Légiósok: tesztelik a magyar védőt, ha beválik, vinnék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 12:28
Egybehangzó izraeli lapértesülések szerint az MTK-tól a Hapoel Tel-Avivhoz szerződő Kelemen Dávid a Bnei Jehuda Tel-Aviv edzéseit látogatja a közeljövőben.

Néhány hete az izraeli sajtó már cikkezett arról, hogy a Hapoel kölcsönadhatja a következő idényre magyarját, ám akkor az indok az volt, hogy a César Mendiondo vezetőedző által csábított César Arzo érkezése miatt nem lesz helye Kelemennek.

A spanyol védő aztán a görög AEK Athént választotta, az izraeli lapok szerint Kelemennek így sem jut hely a keretben, ezért együttese kölcsönadná.

Hétfői hírek szerint az izraeli élvonal újonca, a Bnei Jehuda Tel-Aviv már meg is egyezett a Hapoellel, hogy a magyar futballista Josszi Abukasziszék edzéseit látogatja a következő időszakban, és ha a játékával meggyőzi az együttes vezetőedzőjét, akkor a Bnei Jehuda kölcsönveszi. a Hapoel kölcsönadhatja a következő idényre magyarját, ám akkor az indok az volt, hogy a César Mendiondo vezetőedző által csábított César Arzo érkezése miatt nem lesz helye Kelemennek.

A spanyol védő aztán a görög AEK Athént választotta, az izraeli lapok szerint Kelemennek így sem jut hely a keretben, ezért együttese kölcsönadná.

Hétfői hírek szerint az izraeli élvonal újonca, a Bnei Jehuda Tel-Aviv már meg is egyezett a Hapoellel, hogy a magyar futballista Josszi Abukasziszék edzéseit látogatja a következő időszakban, és ha a játékával meggyőzi az együttes vezetőedzőjét, akkor a Bnei Jehuda kölcsönveszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik