Légiósok: megszerezte első gólját Tamás Márk a Slaskban

Vágólapra másolva!
2020.07.15. 22:40
A lengyel labdarúgó-élvonal 36. fordulójában Tamás Márk szerezte csapata, a Slask Wroclaw egyetlen gólját a Jagiellonia otthonában. Svájcban a 31. fordulóban a Kecskés Ákossal felálló Lugano hazai pályán remizett az FC Thunnal.

A lengyeleknél a Slask Wroclaw már a 12. percben hátrányba került a Jagiellonia otthonában, amikor Tarasz Romancsuk csukafejessel küldött a kapuba egy szögletet. A Slask Tamás Márk révén a 41. percben egyenlíteni tudott: balról beívelt szabadrúgás után a lefejelt labdát két lépésről kotorta a kapuba – a 26 éves védőnek ez volt az első gólja a lengyel élvonalban. A győzelmet a hajrában szerzett góllal a Jagiellonia harcolta ki.Tamás Márk révén a 41. percben egyenlíteni tudott: balról beívelt szabadrúgás után a lefejelt labdát két lépésről kotorta a kapuba – a 26 éves védőnek ez volt az első gólja a lengyel élvonalban. A győzelmet a hajrában szerzett góllal a Jagiellonia harcolta ki.

TAMÁS GÓLJA

Svájcban a Luganóban a magyar kontingens tagjai közül Kecskés Ákos kapott lehetőséget a kezdőcsapat tagjaként a Thun elleni mérkőzésen – Holender Filip a 68. percben csereként lépett pályára. Akkor a vendégek már 1–0-re vezettek, de a Lugano Stefano Guidotti találatával a 87. percben egalizál (utóbbi épp Kecskés helyére állt be a 81. percben).

LENGYELORSZÁG
36. FORDULÓ
Jagiellonia–Slask Wroclaw 2–1
Slask: Tamás Márk végig a pályán volt, a vendégek gólját ő szerezte.

SVÁJC
31. FORDULÓ
Lugano–FC Thun 1–1
Lugano: Kecskés Ákos 81 percet játszott kezdőként, Holender Filipet a 68. percben cserélték be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik