Légiósok: Szoboszlai ügynöke is reagált a Lazio-pletykára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.09. 15:52
A Lazio egyik szurkolói oldala szólaltatta meg Esterházy Mátyást, a Red Bull Salzburgban futballozó Szoboszlai Dominik menedzserét, miután híre ment, a Juventus és a Genoa mellett a római együttes is érdeklődik a magyar labdarúgó iránt.

Korábban a La Gazzetta dello Sport írt arról, Szoboszlai Dominik Olaszországban köthet ki. A lap beszámolt a Juventus és a Bayern München érdeklődésértől, de hozzátette, hogy az Arsenalnál is képben van a magyar középpályás, és a londoniaknak várhatóan a Juventusszal kell megküzdeniük Szoboszlai szerződtetéséért. La Gazzetta dello Sport írt arról, Szoboszlai Dominik Olaszországban köthet ki. A lap beszámolt a Juventus és a Bayern München érdeklődésértől, de hozzátette, hogy az Arsenalnál is képben van a magyar középpályás, és a londoniaknak várhatóan a Juventusszal kell megküzdeniük Szoboszlai szerződtetéséért.

Most a Tuttomercato újabb olasz csapat, a Lazio érdeklődéséről számolt be. A római együttes egyik szurkolói oldala, a LaLazioSiamoNoi.it pedig ezzel kapcsolatban megkereste a Szoboszlai ügyeit intéző menedzsert, Esterházy Mátyást is.

„Dominik az európai labdarúgás egyik legnagyobb ígérete jelen pillanatban. Nyilvánvalóan több nagy klub érdeklődését is felkeltette már. Rengeteget fejlődött Salzburgban és biztos vagyok benne, hogy még ennél is többet láthatunk majd tőle. Hogy milyen játékos Szergej Milinkovics-Szavicshoz képest? Milinkovics már igazi topjátékos. Megtisztelő, hogy Dominikot hozzá akarják hasonlítani sokan, de ez még korai. Minthogy jelenleg az is, hogy Salzburg elhagyásáról beszéljünk Dominik kapcsán” – idézi a Tuttomercato Esterházyt.

A lap megemlíti, hogy a Lazio és a Red Bull Salzburg közt már megvan a hivatalos kapcsolat: tavaly nyáron a koszovói válogatott Valon Berisha igazolt Ausztriából az olasz fővárosba.

Szoboszlai a transfermarkt.de német piaci portál szerint már a második legértékesebb magyar labdarúgó, egyedül az RB Leipzig csapatkapitánya, Willi Orbán előzi meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik