Légiósok: Szoboszlai gyorsan meggyógyult, jött is a gólpassz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 11:08
A Red Bull Salzburg magyar labdarúgója, Szoboszlai Dominik augusztus második felében szenvedett kisebb bokasérülést, és akkor úgy tűnt,  bő egy hónapot kell kihagynia. Ehhez képest a hétvégén az osztrák másodosztályú fiókcsapatban, a Lieferingben már gólpasszal jelentkezett.

„Nagyjából egy hónapos kihagyást jósoltak az orvosok Dominiknak, de a jó rehabilitációs munkának is köszönhetően ebből végül három hét lett” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a középpályás menedzsere, Esterházy Mátyás.„Nagyjából egy hónapos kihagyást jósoltak az orvosok Dominiknak, de a jó rehabilitációs munkának is köszönhetően ebből végül három hét lett” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a középpályás menedzsere, Esterházy Mátyás.

Szoboszlai újra társaival ünnepelhetett (Fotó: FC Liefering)
Szoboszlai újra társaival ünnepelhetett (Fotó: FC Liefering)

„Múlt hétfőtől már teljes értékű edzésmunkát végzett az első csapattal, ezek után látták úgy a klubnál, hogy a Lieferingben már pályára is léphet, egy félidő kapott. Dominik bokaszalagja augusztusban szakadt be, de szerencsére hamar regenerálódott, és már teljesen panaszmentes. Jól szállt be a meccsbe pénteken, szép fokozatosan egyre nagyobb terhelést kaphat majd, hiszen a Red Bull Salzburg három sorozatban is versenyben van jelenleg” – tette hozzá a játékosügynök.

Nos, Szoboszlai már múlt pénteken megkezdte a bizonyítást, hiszen az után, hogy a 2. félidőben csereként beállt az Amstetten elleni osztrák másodosztályú bajnokin, szögletből gólpasszt adott, a Liefering pedig 1–0-ra győzött.

Szoboszlainak ez volt a harmadik bajnokija ebben a szezonban, a három meccsen két gólt és immár két gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik