Légiósok: „Szalainak és nekünk is ideális lenne a váltás”

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 14:02
Sandro Schwarz, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Mainz vezetőedzője megszólalt Szalai Ádám várható érkezése kapcsán.

Mint megírtuk, a német együttes kedden a Twitter-oldalán tudatta, hogy a magyar válogatott támadó orvosi vizsgálaton vesz részt a klubnál, s ha mindent rendben találnak, akkor délután aláírja szerződését.orvosi vizsgálaton vesz részt a klubnál, s ha mindent rendben találnak, akkor délután aláírja szerződését.

Sandro Schwarz, a Mainz trénere az Allgemeine Zeitungnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy Szalai Ádám ideális választás a csatárposztra.

„Jó úton haladunk a dologgal – idézi a portál a szakembert, hozzátéve, hogy a 31 éves játékos várhatóan három esztendőre kötelezi el magát régi-új csapatához. – Ez a klubváltás neki, valamint nekünk is hasznos lenne, s nagy előnye, hogy Ádám jól ismeri az együttest, és teljes mértékig azonosulni tud vele.”

Az Allgemeine Zeitung megjegyzi, hogy Szalai Ádám épp azt a játékstílust képviseli, amit a Mainz stábja keres, s kvalitásait tekintve nagyon hasonlít Jean-Philippe Matetára, akinek a térdsérülése miatt mindenképp támadót szeretne igazolni a német csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik