Légiósok: Sikerorientált vagyok, ezért lövöm a gólokat – Eppel

Vágólapra másolva!
2018.07.17. 10:21
Mint beszámoltunk róla, Eppel Márton az Európa-ligában és a kazah labdarúgó-bajnokságban is szerzett már gólt új csapata, a Kajrat Almati színeiben – nem csoda, hogy elégedett légióskodása rajtjával.

„A hétvégi bajnoki nehezebb volt a vártnál, mert az ellenfél a védekezésre összpontosított, mi pedig, vélhetően az andorrai Európa-liga-meccsre való hosszú utazás miatt, lassabban futballoztunk a szokásosnál – értékelt a klubhonlapnak Eppel Márton. – Úgy vélem, jól kezdődött a karrierem a Kajratnál. Sikerorientált vagyok, azért igazoltam ide, hogy góljaimmal győzelmekhez segítsem a csapatot. Egyelőre minden rendben, jól érzem magam, de nincs idő elmerülni az eufóriában, ahhoz túlságosan is feszes a programunk.”Eppel Márton. – Úgy vélem, jól kezdődött a karrierem a Kajratnál. Sikerorientált vagyok, azért igazoltam ide, hogy góljaimmal győzelmekhez segítsem a csapatot. Egyelőre minden rendben, jól érzem magam, de nincs idő elmerülni az eufóriában, ahhoz túlságosan is feszes a programunk.”

A kazah tabella második helyén álló Kajrat megnyerte a legutóbbi négy tétmérkőzését; a héten előbb El-selejtező-visszavágót játszik az andorrai Engordany ellen (3–0-s győzelemmel kezdett idegenben), majd vasárnap bajnoki következik az Ordabaszi otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik