Légiósok: „Rosszindulatú vagy irigy, aki Dzsudzsákot bántja”

Vágólapra másolva!
2018.09.05. 18:20
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel megvédte jó barátját és korábbi válogatottbeli csapattársát, Dzsudzsák Balázst, aki még mindig nem talált magának új együttest. A debreceniek középpályása úgy véli, aki sértő megjegyzéseket tesz Dzsudzsákra, az rosszindulatú vagy irigy.

„A kritikusaitól megkérdezném: ha nekik a saját szakmájukban felajánlanának egy olyan állást, amely huszonötször annyit fizet, akkor ők nemet mondanának erre? Balázs esetében meg kell érteni, hogy a PSV után nem tudott európai topbajnokságban szereplő csapatba kerülni, amelynél hétről hétre szem előtt lett volna. Onnantól kezdve csak keleti ajánlatai voltak, és ezekből a maximumot hozta ki” – mondta Tőzsér a Borsnak.„A kritikusaitól megkérdezném: ha nekik a saját szakmájukban felajánlanának egy olyan állást, amely huszonötször annyit fizet, akkor ők nemet mondanának erre? Balázs esetében meg kell érteni, hogy a PSV után nem tudott európai topbajnokságban szereplő csapatba kerülni, amelynél hétről hétre szem előtt lett volna. Onnantól kezdve csak keleti ajánlatai voltak, és ezekből a maximumot hozta ki” – mondta Tőzsér a Borsnak.

„Higgye el, ha ennyi pénzért a Manchester United vagy a Chelsea hívta volna, akkor oda igazol, nem az al-Vahdába. Úgy gondolom, aki bántja, az rosszindulatú vagy irigy. Örülnék, ha mihamarabb találna klubot, mert akkor ismét a válogatott rendelkezésére állhatna” – tette hozzá a DVSC középpályása.

Dzsudzsák kapcsán legutóbb az Arab Emírségek élvonalbeli bajnokságában szereplő Sabab al-Ahli Dubai FC érdeklődéséről számoltunk be. A magyar válogatott szélső ezt megelőzően a Mol Vidi FC-vel is tárgyalt, ám úgy tudjuk, nem tudtak megegyezni a felek.

A Bors arról ír, Dzsudzsák az eddigi fizetése 75 százalékáról lemondva havi szinten 70 ezer eurót, vagyis 23 millió forintot szeretett volna kapni a Viditől, de a székesfehérváriak még így is sokallták az igényeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik