Légiósok: Rendeződött a helyzet Izraelben - Hrepka

Vágólapra másolva!
2013.03.21. 15:10
Hrepka Ádám, az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásába jutó Bnei Jehuda támadója a csongradfoci.hu-n vezetett blogjában leírta, hogy biztonságban érzi magát a Földközi-tenger partján fekvő országban, valamint kitért klubja és a saját helyzetére.

„Szerencsére az utóbbi időszakban nem volt semmilyen probléma az országban, a bombázások, amelyekről a hírekben beszéltek, csak egy hétig tartottak, rendeződött a helyzet. Mára teljesen nyugodt az élet, legalábbis amit mi látunk belőle.

A nyelvből néhány alapkifejezést ismerek, nem könnyű sem a héber, sem az arab. A számokkal már nincs gondom, amúgy angolul értetem meg magam. A sérüléseim miatt nem indult jól a szezonom, ez azonban már a múlté, és bár most sem vagyok teljesen egészséges, egyre többet játszom, kezdőként is szerepet kapok. Most tizenkilenc meccsen három gólnál tartok, a csapat pedig bekerült a playoffba, amelyben az első hat játszik még egy oda-visszavágós kört. Célunk a dobogó, én pedig szeretném, ha a három gólomat megdupláznám a szezon végéig” – írta Hrepka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik