Légiósok: Priskinék három hónapja nem kaptak fizetést

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 22:11
Súlyos problémákkal küszködik Priskin Tamás csapata, az orosz élvonalbeli Alanyija Vlagyikavkaz. Nem elég, hogy a tabellán utolsó csapat kilátástalannak tűnő helyzetben van a bennmaradásért vívott ádáz küzdelemben, még a pénzügyekkel is gondok adódnak – a futballisták három hónapja nem kapták meg fizetésüket.

„Utálok erről beszélni, de az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy a játékosok három hónapja nem kaptak fizetést – mondta a Szport Ekszpressznek Valerij Gazzajev, az Alanyija vezetőedzője. – Az orosz futballisták ismerik az itteni viszonyokat, türelmesek, tudják, hogy megkapják a járandóságukat, ám a légiósok kezdenek idegessé válni."Valerij Gazzajev, az Alanyija vezetőedzője. – Az orosz futballisták ismerik az itteni viszonyokat, türelmesek, tudják, hogy megkapják a járandóságukat, ám a légiósok kezdenek idegessé válni."

Gazzajev hozzátette: esze ágában sincs lemondani, inkább keresi az okokat a gyenge szereplésre. A tréner ugyanakkor leszögezte azt is, hogy az utolsó leheletükig küzdeni fognak a bennmaradásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik