Légiósok: Priskin a góljáról beszélt, a balhéról nem

Vágólapra másolva!
2013.05.20. 10:55
Priskin Tamás, a már biztos kieső Alanyija Vlagyikavkaz labdarúgócsapatának magyar légiósa győztes gólt szerzett a Dinamo Moszkva elleni vasárnapi bajnokin (1–0), a dulakodásba torkolló meccsen a fővárosiak magyar középpályását, Dzsudzsák Balázst kiállították. Priskin a találkozó után mesélt góljáról, illetve beszélt a jövőjéről is.

„Talán az eddigi legjobb meccsem volt az Alanyijában, az egész csapat remekül játszott. A szezon során nem igazán volt szerencsénk, ennek ellenére bizonyítani akartuk, hogy jó csapat vagyunk, és az élvonalba tartozunk – mondta a Dinamo Moszkva elleni bajnoki után Priskin Tamás a soccer.ru-nak. – A Dinamónál talán nem vették figyelembe, hogy mi is profi játékosok vagyunk."Priskin Tamás a soccer.ru-nak. – A Dinamónál talán nem vették figyelembe, hogy mi is profi játékosok vagyunk."

Priskin hozzátette: az idény végén születik döntés arról, hogy marad-e az Alanyijánál, szerződése 2015 nyarán jár le. A Dinamo elleni bajnokin történt összetűzést – amely során többek között Dzsudzsákot is kiállították – nem kívánta kommentálni a válogatott támadó, aki idénybeli ötödik gólját szerezte 22. bajnokiján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik