Légiósok: Norvégiában váltott klubot az U-válogatott csatár

Vágólapra másolva!
2019.01.14. 20:48
null
Torvund és új klubja meze (Fotó: stabaek.no)
A magyar U19-es válogatott csatára, Torvund Alexander az elmúlt fél évet a norvég harmadosztályú Ullern IF-nél töltötte, amelyben hat mérkőzésen léphetett pályára a felnőttek között. Most klubot váltott: a norvég élvonalban szereplő Stabaek hivatalos honlapján jelentette be, hogy három évre szóló szerződést kötött a magyar-norvég kettős állampolgárságú csatárral.

 

A Stabaek honlapja szerint Torvund tavaly nyáron már a klubnál készült jó néhány héten keresztül, és pályára is lépett a Strömsgodset elleni felkészülési mérkőzésen, s az ott töltött idő alatt jó hatást gyakorolt a szakmai stábra.

Olyannyira, hogy a Videoton korábbi edzője, Henning Berg által dirigált Stabaeknél nem is felejtették el, és a téli felkészülési időszak elején ismét elhívták magukhoz – Torvund végül három évre, 2021 végéig szóló szerződést kapott a klubtól.

A csatárnak már szombaton lehetősége lesz rá, hogy bemutatkozzon új munkaadójának felnőttcsapatában, hiszen a Stabaek akkor játszik felkészülési mérkőzést a svéd IFK Göteborg ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik