Légiósok: Nikolics megszerezte idénybeli első gólját – videó

Vágólapra másolva!
2019.04.06. 23:02
Megszerezte idénybeli első gólját Nikolics Nemanja – a Chicago Fire magyar támadója az MLS szombati játéknapján a Toronto FC ellen volt eredményes, találata egy pontot ért csapatának, amely 2–2-es döntetlent játszott. Stieber Zoltán a kispadról nézte végig a D. C. United csúnya vereségét (0–4), az összecsapáson ráadásul brutális belépője után kiállították Wayne Rooneyt.

Az osztrák élvonalban szereplő Rapid Wien idegenben nyert a Wacker Innsbruck ellen 2–0-ra. Szántó Tamás továbbra is térdsérüléséből lábadozik, így nem volt nevezve az összecsapásra. Szántó Tamás továbbra is térdsérüléséből lábadozik, így nem volt nevezve az összecsapásra.

Balogh Norbert gárdája, a ciprusi APOEL 3–0-ra győzött az AEL Limassol vendégeként – a magyar támadó nem volt ott együttese keretében.

A görög élvonalbeli Arisz 2–0-ra kikapott a Panathinaikosztól. Korhut Mihály végigjátszotta a mérkőzést.

Az MLS-ben a D. C. United nagyon simán kikapott a Los Angeles F. C.-től (0–4) – Stieber Zoltán a cserepadról nézte végig a találkozót, melyen egy brutális belépő után piros lapot kapott Wayne Rooney, a washingtoniak angol ikonja, emiatt csapata majdnem egy teljes félidőt emberhátrányban játszott végig.



A Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire fordítani tudott a Toronto FC otthonában, Nikolics a második gólt jegyezte. Ez volt a magyar csatár első találata a 2019-es MLS-idényben. Nikolicsot hét perccel később, a 69. percben lecserélték. Nem sokkal később a Fire gólt kapott, így 2–2-vel ért véget a meccs.



AUSZTRIA, BUNDESLIGA
ALSÓHÁZI RÁJÁTSZÁS, 1. FORDULÓ
Wacker Innsbruck–Rapid Wien 0–2
Rapid Wien: Szántó Tamás sérült.

CIPRUS, 1. DIVISION
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 5. FORDULÓ
AEL Limassol–APOEL 0–3
APOEL: Balogh Norbert nem volt a keretben.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ
D. C. United–Los Angeles FC 0–4
D. C. United: Stieber Zoltán csere volt, nem játszott.
Toronto FC–Chicago Fire 2–2
Chicago Fire: Nikolics Nemanja a 69. percig a pályán volt, ő lőtte csapata második gólját.

GÖRÖGORSZÁG, SUPER LEAGUE
27. FORDULÓ

Panathinaikosz–Arisz 2–0
Arisz: Korhut Mihály végigjátszotta a mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik