Légiósok: „Nikolics a Bayern Münchenben is megállná a helyét”

Vágólapra másolva!
2017.12.09. 08:23
null
Nikolics Nemanja topcsapat megkeresésére aligha mondana nemet (Fotó: Török Attila)
Nem lepte meg Filipovics Vladan játékosügynököt, hogy a mértékadó transfermarkt.de Nikolics Nemanját többre értékeli, mint bármelyik másik magyar labdarúgót, ideértve Dzsudzsák Balázst. A játékosmenedzser a DIGI Sport Sport 24 műsorában beszélt erről.

„Niko már ötödik éve folyamatosan gólkirály három különböző országban, és azzal, hogy Amerikában rögtön az első évében gólkirály lett, megnőtt az értéke. Ha megnézzük, a mostani magyar labdarúgók hol játszanak külföldön és mit értek el az utóbbi pár évben, akkor szerintem egyértelmű, hogy Niko a legértékesebb magyar játékos" – nyilatkozta a Sport 24-nek Filipovics.

Azt is elmondta, hogy bár Nikolics jól érzi magát Amerikában, bizonyos klubok ajánlata nagy kísértést jelenthet.

„Nikónak topcsapatban is lenne helye. Lehet, hogy mindenki röhögni fog, de én tudom, hogy a Bayern egy olyan csatárt keres, aki Lewandowski mögött – a cseréjeként – játszhatna Münchenben. Ha ott lenne Nikolics, lehet, hogy nem játszana rendszeresen, de ha csak Lewandowski sérülése esetén kapna lehetőséget, akkor is biztosan megállná a helyét."

A Bernd Storck távozása után a válogatottba is visszatérő Nikoliccsal Georges Leekens is számolni fog.

„Mindenki, szerintem az új szövetségi kapitány is látja, hogy ahol Niko van, ott gól van. Bízom benne, hogy most lesz lehetősége rendszeresen játszani a válogatottban" – tette hozzá Filipovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik