Légiósok: Németh gólt lőtt LA-ben, Stieber nélkül nyert a D.C. United

Vágólapra másolva!
2019.03.04. 07:13
Németh Krisztián góljával sokáig vezetett, ám a 94. percben kapott találattal 2–1-re kikapott Los Angelesben a Sporting Kansas City, amelyben Baráth Botond és Sallói Dániel is pályára lépett csereként. Stieber Zoltán csapata, a D.C. United hazai pályán 2–0-ra győzött ugyan, ám a magyar középpályás csak a kispadról nézte végig a találkozót.

Németh Krisztián már a 16. percben megszerezte a vezetést a Sportingnak 12 méterről a jobb alsó sarokba vágva Johnny Russell átadását (0–1). Németh Krisztián már a 16. percben megszerezte a vezetést a Sportingnak 12 méterről a jobb alsó sarokba vágva Johnny Russell átadását (0–1).


A második félidőben két perc telt el, amikor Diego Rossi révén egyenlített az LA FC (1–1). A 69. percben Baráth Botond, a 73. percben Sallói Dániel lépett pályára csereként. Hiába volt ekkor már három magyar is a pályán, sok örömük nem lehetett ebben: a 94. percben ugyanis Adama Diomande a kapuba vágta a Los Angeles győzelmet érő gólját(2–1).

Németh zsinórban a harmadik tétmeccsén lőtt gólt az új idényben, a CONCACAF Bajnokok Ligájában a mexikói Toluca ellen mindkét találkozón betalált.

A Stieber Zoltánt a kispadra nevező D.C. United az első félidő hosszabbításában Paul Arriola góljával szerzett vezetést az Atlanata United ellen (1–0), majd az 58. percben Luciano Acosta állította be a 2–0-s végeredményt.

MLS, ALAPSZAKASZ
1. FORDULÓ
D.C. United–Atlanta United 2–0
Los Angeles FC–Sporting Kansas City 2–1
Korábban
LA Galaxy–Chicago Fire 2–1
Nikolics Nemanja kispados volt.

Philadelphia Union–Toronto FC 1–3
Orlando City–New York City FC 2–2
Columbus Crew–New York Red Bulls 1–1
Dallas FC–New England Revoluton 1–1
Houston Dynamo–Real Salt Lake 1–1
Colorado Rapids–Portland Timbers 3–3
Vancouver Whitecaps–Minnesota United 2–3
Seattle Sounders–FC Cincinnati 4–1
San Jose Earthquakes–Montreal Impact 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik