Korhut Mihály az AEL ellen debütált az Arisz sárga-fekete szerelésében (Fotó: Aris FC)

 

Korhut Mihály januárban az izraeli Hapoel Beer-Sevától szerződött az Arisz Szalonikibe és vasárnap az AEL Larissza elleni, 0–0-s döntetlennel végződő idegenbeli meccsen mutatkozott be a görög élvonalban, a csapatot sújtó sérülések miatt nem a védelemben, hanem a középpályán.

„Korhut Mihály nagyszerűen debütált és már az első meccsén nagy segítségére volt a csapatának abban, hogy értékes ponttal távozzon az AEL otthonából. Miközben nem is a saját posztján, balhátvédként, hanem bal oldali középpályásként szerepelt. Egy ízben nagy helyzetbe is hozta csapattársát Nicolas Diguinyt és több alkalommal is pontos labdákkal találta meg a társait” – írja a magyar légiósról a To10.gr amelynél a forduló öt legjobb játékosa közé is bekerült az Arisz futballistája.

A portál voksolásán a szurkolók a Lazarosz Hrisztodopulosz (Olympiakosz), Jevgenyij Sakov (PAOK), Adil Nabi (OFI), Petrosz Mandalosz (AEK) ötösből választhatják ki a  16. forduló legjobbját. A szavazás kedd délelőtti állása szerint Korhut a 4. helyen állt.   

Itt lehet szavazni Korhut Mihályra (görögül: Μιχάλι Κόρχουτ)!