Légiósok: Nagy Dominik Görögországban folytathatja

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.01.10. 21:07
null
Nagy Dominik parkolópályára került a Legia Warszawánál (Fotó: sdna.gr)
Egybehangzó görög értesülések szerint a Panathinaikosz közel áll ahhoz, hogy az idény hátralévő részére kölcsönvegye Nagy Dominikot a Legia Warszawától.

 

Nagy Dominik ebben az idényben kilenc bajnokin szerepelt a Legiában, egy gólt szerzett és egy gólpasszt jegyzett, de szeptember 28. óta nem kapott lehetőséget a bajnokságban (legutóbb tétmeccsen a harmadosztályú Legia II-ben játszott október 23-án), az előző öt meccsen már a keretbe sem került be.

A hírek szerint a klub nem gördít akadályt a légiós távozása elé, és másfél millió eurót szeretne kapni a játékosért, akinek szerződése 2021 nyaráig érvényes a varsóiakkal. Nagy kérdés, lesz-e olyan egylet, amely kész kifizetni a jelenlegi helyzetben 1.5 millió eurót a középpályásért, amennyit a Legia kapni szeretne érte. Magyarországról Nagy korábbi csapata, a Ferencváros és a futballista iránt már korábban is érdeklődő Mol Fehérvár jöhetne szóba, ám a hírek szerint Nagy nem tervezi a hazatérést.

A jelek szerint a kölcsönadás lehet a megoldás: több görög oldal is arról számolt be, hogy a Panathinaikosz közel áll a válogatott játékos megszerzéséhez. A gazzetta.gr szerint jó esély van az üzlet megkötésére, míg a legia.net már kész tényként közli, hogy a magyar szélső az athéni gárdánál tölti a tavaszi szezont.

A 2017-ben szerződtetett Nagy Dominik került már hasonló helyzetbe a Legiánál, a korábbi vezetőedző, Romeo Jozak időszakában, amikor 2018 februárjában fél évre, kölcsönbe haza is jött a Ferencvároshoz, majd miután visszatért, az új edzőnél, Ricardo Sá Pintónál visszakerült a csapatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik