Nagy Ádám Angliában folytatja (Fotó: Getty Images)

 

Mint megírtuk, az angol együttes több portál szerint is négyéves szerződést kínált a Bologna 24 esztendős magyar válogatott játékosáért. A várható klubváltást azóta a Sky Sports Italia és Gianluca Di Marzio olasz transzferguru is megerősítette, utóbbi ráadásul bővebb információkkal is szolgált: tudomása szerint Nagy Ádámot szerdán reggel orvosi vizsgálatra várják a Bristol Citynél, s ha mindent rendben találnak, akkor az angol egyesület 2.5 millió eurót fizet a középpályásért a Bolognának.

A Bristol Cityvel kapcsolatos hír, hogy a gárda kedden már bejelentette egy középső középpályás szerződtetését – a 18 esztendős francia utánpótlás-válogatott Han-Noah Massengo a Monaco B-től érkezett, s úgy tudni, hogy 8 millió eurót fizetett érte a Bristol.

A 33-szoros magyar válogatott középpályás 2016-ban, az Eb-szereplést követően a Transfermarkt szerint 1.8 millió euróért igazolt a Ferencvárostól a Bolognához, amelyben az első idényében még 28 találkozón jutott szóhoz, azóta viszont csak 13, illetve 16 tétmeccs adatott meg számára az előző két idényben. Nagy Ádám a nyáron már a Nemzeti Sportnak is beszélt arról, hogy a több játéklehetőség reményében klubot váltana.