Nagy Ádám szombaton térhet vissza a pályára az angol másodosztályú Bristol Cityben (Fotó: AFP)

 

„Nem jó a helyzetünk, a tegnapi edzésen csak tizenketten voltunk – idézi a BristolLive a szerdai cikkében a Bristol City menedzserét, Lee Johnsont, akinek csapatából többen sérültek, és az elmúlt napokban betegség miatt is jó néhányan kidőltek – Abban bízom, hogy gyorsan változik a helyzet, és a pénteki edzésen már megközelítjük a húsz főt.”

A csapat magyar középpályása, Nagy Ádám péntektől edz újra társaival, de múlt héten, a Leeds United ellen 1–0-ra elveszített bajnokin még nem szerepelt a keretben, ugyanis előtte több mint egy hétig nem tréningezett vírusos betegség miatt.  

Nagy Ádámmal kapcsolatban januárban írtunk arról, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem kell megműteni a bokáját, rendbe jött a lába, bár egy másik, kisebb sérülés miatt január második felében sem lépett pályára.

Az elmúlt bő egy hónapban, január 18-tól számolva a Bristol City hat bajnokit játszott, de Nagy Ádám csak egyszer, a Birmingham City ellen (1–3) állt be 24 percre még február 7-én. Viszont most már teljes értékű munkát végez, így szombaton, a Championshipet vezető West Bromwich Albion elleni hazai bajnokin újra pályára léphet.