Légiósok: Nagy Ádám a rémisztő hírek ellenére játszott; Szalai a Dortmund ellen

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.01.11. 22:31
Szombaton két magyar válogatott légiós, az angol másodosztályban szereplő Nagy Ádám és a görög élvonalban játszó Korhut Mihály is pályára lépett klubjában bajnoki meccsen, míg Szalai Ádám felkészülési mérkőzésen szerepelt.

Az angol másodosztályú Bristol Cityben Nagy Ádám csereként beállva 30 percet játszott a Wigan otthonában 2–0-ra megnyert bajnokin, a magyar középpályás még 0–0-nál állt be. Nagy Ádámmal kapcsolatban a meccset megelőző sajtótájékoztatón a Bristol szakvezetője, Lee Johnson arról beszélt, még mindig nem jött rendbe régóta sérült bokája, és bár képes pályára lépni, fájdalmai vannak, ami miatt lehet, hogy műtéti beavatkozásra lesz szüksége. Egyelőre azonban, ha csak csereként is, de játszott, a Bristol pedig a győzelme után a 9. helyen áll a Championshipben, és csak egy pont választja el a 6., a feljutásról döntő rájátszást érő helytől.Nagy Ádám csereként beállva 30 percet játszott a Wigan otthonában 2–0-ra megnyert bajnokin, a magyar középpályás még 0–0-nál állt be. Nagy Ádámmal kapcsolatban a meccset megelőző sajtótájékoztatón a Bristol szakvezetője, Lee Johnson arról beszélt, még mindig nem jött rendbe régóta sérült bokája, és bár képes pályára lépni, fájdalmai vannak, ami miatt lehet, hogy műtéti beavatkozásra lesz szüksége. Egyelőre azonban, ha csak csereként is, de játszott, a Bristol pedig a győzelme után a 9. helyen áll a Championshipben, és csak egy pont választja el a 6., a feljutásról döntő rájátszást érő helytől.

A görög élvonalban az Arisz védője, Korhut Mihály végigjátszotta az AEL Larisza elleni, 0–0-val végződő idegenbeli meccset, viszont a hazaiak nem nevezték a keretbe a héten szerződtetett kapust, Nagy Gergelyt.

Szalai Ádám a Mainzban felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Dortmund ellen Marbellában, csapata 2–0-ra győzött. Szalai a szünet után állt be, gólt nem szerzett. Érdekesség, hogy a Dortmundban ezen a meccsen debütált a Salzburgból szerződtetett norvég Erling Haaland, aki ugyancsak a második félidőre állt be.

CHAMPIONSHIP
Wigan–Bristol 0–2
Bristol: Nagy Ádám a 60. percben állt be csereként.

GÖRÖGORSZÁG, SUPER LEAGUE
AEL–Arisz 0–0
AEL: Nagy Gergelyt nem nevezték. Arisz: Korhut Mihály kezdőként végigjátszotta a meccset.

PORTUGÁLIA, MÁSODOSZTÁLY
Benfica B–Casa Pia 4–0
Benfica B: Csoboth Kevint nem nevezték.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Mainz–Dortmund 2–0
Mainz: Szalai Ádám a 46. percben állt be csereként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik