Légiósok: menesztették Holmanék edzőjét a BL-kiesés után

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.19. 13:34
Már nem Martin Sevela a szlovák élvonalban (Fortuna Liga) szereplő Slovan Bratislava labdarúgócsapatának vezetőedzője – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

Mint ismert, a Slovan a 93. percig továbbjutásra állt Montenegróban a Bajnokok Ligája-selejtező első körében, ám a Szutjeszka ekkor egyenlített, kiharcolta a hosszabbítást, majd tizenegyesekkel továbbjutott.Mint ismert, a Slovan a 93. percig továbbjutásra állt Montenegróban a Bajnokok Ligája-selejtező első körében, ám a Szutjeszka ekkor egyenlített, kiharcolta a hosszabbítást, majd tizenegyesekkel továbbjutott.

A kudarc nem is maradt következmények nélkül, a pozsonyi egyesület hivatalos honlapján arról adott hírt, hogy a gárda vezetősége megköszönte Sevela vezetőedzőnek az eddigieket. Ivan Kmotrík elnök el is mondta, miért döntöttek így.

„Ennek meg kellett történnie. Úgy véljük, nem sikerült a csapatot megfelelően felkészíteni, illetve taktikailag is sok volt a hiba. Nem találjuk a szavakat a történtekre. Nem akarom megbántani az ellenfelünket, de lássuk be, egyszerűen elfogadhatatlan, hogy már az első körben búcsúztunk. A párharc végeredménye természetesen nem csupán az edző hibája, a játékosok is ugyanúgy okolhatóak a kiesésért.”

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ
Szutjeszka Niksics(montenegrói)–Slovan Bratislava(szlovák) 1–1 (Sofranac 93., ill. Sporar 49.) – tizenegyesekkel 3–2
Továbbjutott: a Szutjeszka Niksics, 2–2-es összesítés után tizenegyespárbajban

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik