Légiósok: Megyeri nem elégszik meg a bajnoki címmel

Vágólapra másolva!
2013.03.12. 10:30
Megyeri Balázs, az Olympiakosz magyar kapusa a legutóbbi idényhez hasonlóan a bajnoki cím mellé Görög Kupa-győzelmet is szeretne. Mint arról beszámoltunk, az Olympiakosz az AEK Athén elleni magabiztos sikernek köszönhetően már öt fordulóval a pontvadászat vége előtt bebiztosította a bajnoki elsőségét.

„Valóban nem a legnehezebb meccsek egyike volt az AEK elleni derbi, ám az ilyen mérkőzések mindig veszélyesek lehetnek. A csapat azonban jól teljesített, Papadopulosz két góljával a találkozó legjobbja volt –mondta az athéni labdarúgógárda bajnoki címet érő legyőzésével kapcsolatban Megyeri Balázs a redgoal.gr-nek. –Még öt meccs hátravan a bajnokságból, és a kupadöntőbe is be akarunk jutni, hogy duplázhassunk, mint a legutóbbi szezonban!Megyeri Balázs a redgoal.gr-nek. –Még öt meccs hátravan a bajnokságból, és a kupadöntőbe is be akarunk jutni, hogy duplázhassunk, mint a legutóbbi szezonban!

A Görög Kupa negyeddöntőjének első felvonásán egyébként az Olympiakosz egygólos előnyt harcolt ki a PASZ Jannina ellen, a visszavágóra szerdán kerül sor.

Megyeri hozzátette: az egész idényben keményen dolgoztak, a sikereket a csapatszellemnek köszönhetik, no meg a szurkolóknak és a klub elnökének is.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik