Légiósok: Még mindig csak 26 vagyok, bizonyítanék - Filkor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 07:23
Bemutatták az olasz másodosztályban szereplő Avellinónál a Milantól kölcsönbe érkező Filkor Attilát, aki szerint még mindig bebizonyíthatja, hogy nagy játékos lehet.

Az 1978-tól tíz éven át a Serie A-ban játszó Avellino a legutóbbi idényben 11. lett a Serie B tabelláján, három pont választotta el az élvonalba jutásért kiírt osztályozótól.

„Az Avellino előző szezonja jól sikerült, és tudom, hogy a mostani idény még jobb lesz – idézte Filkort a tuttoavellino.it. –Nagyon nehéz folyamatosan kölcsönjátékosként szerepelni, mindig más társakkal játszani, de köszönöm a Milannak, hogy folyamatosan a gondomat viseli. Még mindig csak huszonhat éves vagyok, bebizonyítanám, hogy nagy játékos válhat belőlem. A mester? Azt ígérte, minden rajtam múlik.”

A hatszoros magyar válogatott középpályás az előző szezonban a francia második vonalban szereplő Chateauroux-ban futballozott.

A Grosseto, a Sassuolo, a Gallipoli, a Triestina, a Livorno, a Bari, a Pro Vercelli és a Chateauroux után az Avellino a kilencedik együttes, amelynek milánói „gazdaklubjai” (előbb az Inter, majd a Milan) kölcsönadják Filkort.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik