Légiósok: úgy tűnik, a jövőben nem számolnak Korhutékkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.12. 14:38
A napokban beszámoltunk róla: Korhut Mihály valószínűleg távozik az izraeli bajnok Hapoel Beer-Sevától – a legfrissebb helyi sajtóhírek nyomatékosítják ezt, ugyanakkor arról is szólnak, hogy a beharangozott kérő, a Hapoel Haifa elállni látszik a magyar védő szerződtetésétől.

A Sport5 keddi híre szerint a balhátvéd Samuel Scheimann (Hapoel Haifa) minapi szerződtetésével a Hapoel Beer-Seva egyértelművé tette, hogy a jövőben nem számol Korhut Mihállyal.

A cikkíró hozzáteszi: a magyar védővel hírbe hozott Hapoel Haifa sokallja Korhut esetleges szerződtetésének/kölcsönvételének költségeit, és hiába szorgalmazza megszerzését Nir Klinger vezetőedző, a klub habozik konkrét vásárlási ajánlattal jelentkezni, ami kétségeket ébreszt az ügylet létrejöttét illetően.

Eközben a Walla arról ír, hogy a beer-sevai vezetőség kérésére Barak Bakhar vezetőedző a napokban leül Korhuttal és a szintén létszámon felülinek tekintett Isaac Cuencával, hogy világossá tegye számukra: ha ki is akarják tölteni élő szerződésüket, tudniuk kell, játszani nem fognak, mert nem szerepelnek a jövőt illető szakmai tervekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik