Légiósok: Laczkó Zsolt úgy érzi, jó állapotban van

Vágólapra másolva!
2013.03.05. 12:52
Laczkó Zsolt térde rendbe jött. Az olasz másodosztályú Vicenza magyar válogatott labdarúgója azt követően nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a Bari elleni, 1-0-ra elveszített bajnokin ismét tétmérkőzésen szerepelhetett.

„Jó volt újra játszani, hiszen hat hónap után léphettem ismét pályára tétmeccsen – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a válogatott futballista, aki őszi sérüléséből felépülve kapott lehetőséget a Vicenzában a Bari ellen. – Én is meglepődtem, mennyire jól bírtam fizikailag. Eredetileg úgy volt, hogy hetven percet kapok, de végül is végigjátszottam a találkozót."

„Nagyon kellett volna a három pont, mert közvetlen riválissal mérkőztünk. A játék képe alapján a döntetlen reálisabb lett volna. Hallottam, olasz forrásokban is megjelent, hogy a gól előtt én hibáztam, de a felvételeken is látszik, hogy én a hosszú oldalon helyezkedtem, az egyik csapattársam, aki egy kicsit valóban hasonlít rám, volt az, aki szerencsétlenül ért a labdába" – nyilatkozta Laczkó.

Egyes olasz forrásokban tévesen úgy jelent meg, hogy a Bari gólja Laczkó Zsolt szerencsétlen mozdulatából született, de nem ő, hanem egyik társa hibázott a találatnál. A felvételen látszik, hogy a 18-as számú játékos nem tudott felszabadítani, míg Laczkó 31-es mezben szerepel a Vicenzában.

A több poszton is bevethető futballista elmondta, balhátvédként kezdett, de az utolsó tíz percben átálltak öt középpályásra, ekkor előrébb került, és még a meccs hajrájában is volt ereje sprintekre, ami mutatja, hogy a hosszú kihagyás után most már jó állapotban várhatja a szezon hátralévő részét.

Laczkó Zsolt a biancorossi.net-nek adott nyilatkozatában hozzátette: „A Bari ellen nem tudtunk gólt szerezni, így kikaptunk, de már a Padovára kell koncentrálnunk. Optimista vagyok, szerintem kivívjuk a bennmaradást, elég jó a csapat hozzá. A térdem rendben van, keményen dolgozom."

A Vicenza 29 forduló után a kiesést jelentő 20. pozícióban áll a Serie B-ben, öt ponttal lemaradva a bennmaradást érő helyektől.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik