Légiósok: „Köteles bizonytalansága adott nekünk hitet”

Vágólapra másolva!
2018.03.14. 15:14
Korábban beszámoltunk róla, hogy Köteles László három gólt kapott az FC Köbenhavn kapujába a bemutatkozó meccsén, ám csapata így is 4–3-ra legyőzte az FC Helsingört. A dán ligautolsó egyik játékos szerint a magyar kapus bizonytalansága adott nekik hitet a fővárosiak ellen.

„Csak dicsérni lehet a csapatunkat – mondta a dán BT-nek a mérkőzés második helsingöri gólját jegyző játékos, Adnan Mohammed.Jól játszottunk idegenben az FCK ellen, szerintem meg is érdemeltünk volna egy pontot. Tulajdonképpen végig előttünk jártak egy kicsivel, de óriási hitünk lett attól, hogy láttuk, a kapusuk kézzel és lábbal is bizonytalan.”„Csak dicsérni lehet a csapatunkat – mondta a dán BT-nek a mérkőzés második helsingöri gólját jegyző játékos, Adnan Mohammed.Jól játszottunk idegenben az FCK ellen, szerintem meg is érdemeltünk volna egy pontot. Tulajdonképpen végig előttünk jártak egy kicsivel, de óriási hitünk lett attól, hogy láttuk, a kapusuk kézzel és lábbal is bizonytalan.”

Köteles 1–0-s hazai előnynél hibázott nagyot, és a dán cikk írója szerint többször is nehéz helyzetbe került, amikor lábbal kellett megoldania egy-egy szituációt.

Köteles első kapott gólja:



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik