Légiósok: Korhut Mihály bajnok lett Izraelben!

Vágólapra másolva!
2017.04.29. 22:32
null
A Hapoel megvédte a címét
Korhut Mihály csapata, az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hapoel Beer-Seva 2–1-re megverte a második helyen álló Maccabi Tel-Avivot, ezzel biztossá vált, hogy a magyar légiós együttese megvédi bajnoki címét.

 

A Korhut Mihállyal a kezdőjében felálló Hapoel, közvetlen riválisával, a Maccabival találkozott idegenben. A hazaiak szereztek vezetést a 24. percben, de a magyar légiós együttese az 57. percben előbb egyenlített, majd a 89. percben John Ogu találatával fordított és megnyerte a mérkőzést. Győzelmével három fordulóval a bajnokság vége előtt 11 pontosra növelte előnyét a Hapoel, ezzel tehát matematikailag is biztossá vált, hogy egymás után másodszor, összességében negyedszer megnyeri az élvonalbeli bajnokságot.

Külföldön játszó focistáink közül Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda hiába állt fel 2–0-s hátrányból, a 94. percben kapott góllal vereséget szenvedett, ezzel eldőlt, hogy az 5. helynél már nem végezhet előrébb. Varga Barnabás csapata, a Mattersburg 2–2-t játszott az osztrák Bundesligában, Köteles László együttese a Waasland-Beveren pedig 1–0-ra kikapott – egyikőjüket sem nevezték.

IZRAEL, LIGAT HA'AL
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 7. FORDULÓ

Maccabi Tel-Aviv–Hapoel Beer-Seva 1–2
Hapoel Beer-Seva: Korhut Mihály végig a pályán volt

ARAB EMÍRSÉGEK, UAE LEAGUE
24. FORDULÓ
al-Ain–al-Vahda 3–2

al-Vahda: Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a mérkőzést

AUSZTRIA, BUNDESLIGA
31. FORDULÓ

Wolfsberger AC–Mattersburg 2–2
Mattersburg: Varga Barnabást nem nevezték

BELGIUM, JUPILER LEAGUE
RÁJÁTSZÁS AZ EURÓPA-LIGÁÉRT, 6. FORDULÓ

Waasland-BeverenSt.-Truiden 0–1
Waasland-Beveren: Köteles Lászlót nem nevezték

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik