Légiósok: Korcsmárék nyílttá tették a dán bajnokságot; Adorján gólt szerzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.14. 23:17
null
Bubacarr Sanneh szerezte a Midtjylland győztes gólját (Fotó: Gambiasports.com)
Sorozatban négy tétmérkőzésen is kikapott a Bröndbytől az FC Midtjylland labdarúgócsapata, amely hétfőn a lehető legjobb pillanatban tudott ismét nyerni a rivális ellen. Az 1–0-s idegenbeli siker azt jelenti, hogy két fordulóval a dán bajnokság befejezése előtt a két együttes azonos pontszámmal áll az élen.

A Bröndby augusztus óta először szenvedett vereséget. A vendégeknél ezúttal nem kapott lehetőséget a sérülés után kispadra már visszatérő Korcsmár Zsolt, a mérkőzés hőse éppen az ő helyén játszó a gambiai válogatott védő, Bubacarr Sanneh volt, ő fejelte a 83. percben a győztes gólt.

Két fordulóval a bajnokság befejezése előtt mindkét csapatnak 79 pontja van, pontazonosság esetén a gólkülönbség rangsorol, abban a Bröndby jobb (+45 szemben a rivális +38-ával).

Pénteken Horsens–Bröndby és FCK–Midtjylland, míg május 21-én, hétfőn Bröndby–AaB és Midtjylland–Horsens mérkőzéseket rendeznek.

DÁNIA, SUPERLIGA
FELSŐHÁZ, 8. FORDULÓ
Bröndby–Midtjylland 0–1

2016 októbere óta először szerzett bajnoki gólt Adorján Krisztián, a Dundalk magyar csatára. Az ír bajnokság élén álló csapat 4–1-re győzött a Derry City otthonában, a támadó a 82. percben állt be csereként, és a 91. percben volt eredményes.

ÍRORSZÁG, PREMIER DIVISION
17. FORDULÓ
Derry City–Dundalk 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik