Légiósok: Kleinheislerre már nem számítanak a bajnokikon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.09. 17:55
A nyáron megsérülő Kleinheisler László nélkül aratott kiütéses, 7–0-s győzelmet az éllovas Asztana az Atirau ellen a kazah élvonal szombati játéknapján. Edzője biztosra veszi, hogy a magyar labdarúgó az idén már nem léphet pályára bajnokin.

„Térdsérülése sajnos olyan súlyos, hogy hat hétig speciális kezelést igényel, újabb hat hét a rehabilitáció, szóval a bajnokságban László már biztosan nem léphet pályára – idézi szombati interjújában a prosports.kz Sztanimir Sztoilov vezetőedzőt. – Abban reménykedünk, hogy az év utolsó Európa-liga-mérkőzésein már bevethető lesz.”„Térdsérülése sajnos olyan súlyos, hogy hat hétig speciális kezelést igényel, újabb hat hét a rehabilitáció, szóval a bajnokságban László már biztosan nem léphet pályára – idézi szombati interjújában a prosports.kz Sztanimir Sztoilov vezetőedzőt. – Abban reménykedünk, hogy az év utolsó Európa-liga-mérkőzésein már bevethető lesz.”

A hetek óta nyerésben lévő Asztana négypontos előnyre tett szert Elek Ákos csapata, a második helyen álló, egy mérkőzéssel többet játszó Kajrat előtt. A bajnokságból még hét teljes forduló van hátra.

KAZAHSZTÁN, PREMJER-LIGA
26. FORDULÓ
FK Asztana (1.)–Atirau (9.) 7–0
Az élcsoport: 1. Asztana 60 pont (24 mérk.), 2. Kajrat 56 (25), 3. Ordabaszi 45 (25)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik