Légiósok: Kleinheisler elmondta, miért cserélték le a szünetben

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2019.08.02. 17:37
null
Kleinheisler László sajnálja, hogy csak 45 percig segíthette csapatát (Fotó: 24sata.hr)
Valóban kisebb sérülés miatt kellett lecserélni Kleinheisler Lászlót, az eszékiek középpályását az NK Osijek–CSZKA Szófia (1–0) labdarúgó Európa-liga-selejtezőn csütörtökön.

 

Mint beszámoltunk róla, Kleinheisler László kezdőként kapott lehetőséget az eszéki csapatban, ám a szünetben lecserélték. A magyar válogatott középpályás a találkozót követően a Nemzeti Sportnak elmondta: szúró fájdalmat érzett combja hátsó részében, ezért nem maradhatott a pályán.

Az orvosi vizsgálatok szerint derékbántalmai hatnak ki a combjára, az ott található izmokat kell erősítenie. Csapata vasárnapi bajnoki mérkőzését biztosan kihagyja.

„Sajnálom, hogy így alakult, ameddig a pályán voltam, úgy éreztem, jól ment a játék – mondta Kleinheisler László. – Szerettem volna a legjobb tudásomat nyújtva segíteni a csapatot, nagyon bánt, hogy le kellett jönnöm. Mindannyian nagyon elkeseredettek vagyunk a kiesés miatt. Ami a derekamat illeti, mindent megteszek, hogy a jövőben ne forduljon elő hasonló probléma.”

Az eszéki csapat végletekig kiélezett, hosszabbításba torkolló visszavágón 1–0-ra legyőzte a CSZKA-t, de tizenegyesrúgásokkal búcsúzott az Európa-ligától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik