Légiósok: Kádárt tavasszal kölcsönadhatja holland klubja

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 07:15
Egyelőre nem tudni, hol futballozik tavasszal Kádár Tamás. Jelenleg a holland élvonalbeli Roda játékosa (akárcsak Németh Krisztián), és a klub nem akarja eladni. Kölcsönadni sem szeretné, hiszen Ruud Brood vezetőedző úgy nyilatkozott, szüksége van rá, most mégis úgy tűnik, hajlik a kölcsönre a holland együttes vezérkara.

Kádár Tamás az ősszel tízszer kezdőként, egyszer csereként lépett pályára. Amikor szeptember végén kiállították, eltiltása után visszakerült a védelembe, ám amikor sérülés után tért volna vissza, már csak a kispadon maradt számára hely. A klub téli edzőtáborában az egyetlen edzőmeccsen végig pályán volt, és bár nem kapott gólt a Roda, a bajnokin újra csak csere volt. Ez Kádárt leginkább a magyar válogatott miatt bosszantotta (emlékezhetünk: az észtek és a törökök elleni győztes csapatban szerepelt, utóbbin gólpasszt adott Szalai Ádámnak).

„Miután Tamás ott van Egervári Sándor keretében, az a lényeg, hogy minél többet játszhasson – mondta a Nemzeti Sportnak Kövesdi Viktor, a játékost képviselő cég egyik igazgatója. – Ruud Brood azt mondta, hogy noha a tavaszt két másik belső védővel kezdte, szüksége van Tamásra, tudja, mire képes, bízik benne – ezt az ősz is jelzi, nem olyan játékosról van szó, aki egy percet sem játszott. Hosszas egyeztetést követően abban maradtunk, hogy ha van rá lehetőség, tavasszal kölcsönben máshol játszik. Tárgyalunk magyar és külföldi csapatokkal, de még az is előfordulhat, hogy végül a Rodánál marad – csütörtökön minden kiderül."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik