Juhász jelen pillanatban a Mönchengladbachot választaná

Vágólapra másolva!
2012.05.25. 13:02
null
Az európai porondon (is) megedződött Juhász legszívesebben Németországba menne (Fotó: Reuters)
Bár konkrétummal még nem szolgálhat az ügyben, minden jel arra utal, hogy Juhász Roland hét esztendő után elköszön az Anderlechttől. A szerződése ugyan 2014. június 30-ig Brüsszelbe láncolná, ám a klub vezetői állítólag hajlanak arra, hogy megfelelő ajánlat esetén elengedjék. Az biztos, hogy Németországból, Törökországból és Ukrajnából van érdeklődés, a Mönchengladbach, a Besiktas és a Dnyipro bevallottan vevő lenne rá.

„A belga lapokban már arról írnak, az Anderlecht és a Dnyipro egyezkedik, de hiába születik megállapodás, az még nem jelenti azt, hogy biztosan Ukrajnában folytatom, a végszót ugyanis én mondom ki – szögezte le Juhász Roland a Nemzeti Sportnak. – Amióta Belgiumba igazoltam, először érzem, hogy a vezetők nem gördítenének akadályt a távozásom elé, és én is úgy vélem, ez az utolsó lehetőségem a váltásra. Ugyanakkor egy másodpercig sem élem bele magam, ezekben a napokban nem is szeretnék a jövőmmel foglalkozni.”

SZAVAZÁS

Negyedik belga bajnoki címét ünnepli Juhász Roland: ön szerint elviszi-e végre az Anderlecht védőjét valami „komolyabb” csapat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„A Csehország és az Írország elleni válogatott mérkőzés izgat csak, de ha most kellene döntenem, a Mönchengladbachot választanám. A Bundesliga mégiscsak a Bundesliga, és nagy kihívás lenne, hogy bizonyítsam, azon a szinten is megállom a helyem. Ukrajnában feltehetőleg jobban keresnék, mint Németországban, de nem a pénz motivál. Sokkal inkább az, hogy az elkövetkező években is legalább olyan jelentős célokért küzdhessek, mint eddig. Márpedig Európa nyugati részén erre nagyobb esélyt látok, mint keleten.″

A TÁPIÓSZENTMÁRTONI SZÜLŐI HÁZBAN VENDÉGESKEDETT A NEMZETI SPORT – A KÉTOLDALAS ÖSSZEÁLLÍTÁST KERESSÉK A PÉNTEKI LAPBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik