Légiósok: jönnek az argentinok, Stiebernek nem marad hely?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.10. 12:56
Korábban beszámoltunk róla, hogy amerikai sajtóhírek szerint Stieber Zoltán, az MLS-ben szereplő D.C. United magyar válogatott középpályása a télen klubot válthat, és ezt a témát érinti a liga híreivel foglalkozó District Fútbol friss podcastja is.

A D.C. United a napokban már szerződtette a 21 éves argentin Lucas Rodríguezt, aki kölcsönbe érkezett az Estuidantestől, s aki Stieber Zoltánhoz hasonlóan a szélen és középen is bevethető támadó középpályás. Lucas Rodríguezt, aki kölcsönbe érkezett az Estuidantestől, s aki Stieber Zoltánhoz hasonlóan a szélen és középen is bevethető támadó középpályás.

A District Fútbol most azzal foglalkozik, hogy Rodríguez után a vezetők visszavinnék Washingtonba a szintén argentin támadót, a 24 éves Yamil Asadot, aki az előző szezonban a Vélez Sarsfield kölcsönjátékosaként futballozott a D.C. Unitednél, és az alapszakaszban 30 bajnokin kilenc gólt és öt gólpasszt jegyzett, a kölcsönszerződése decemberben lejárt. Viszont ha ő is visszatérne, akkor még inkább körön kívülre kerülhetne Stieber, jelenleg ugyanis vele együtt öt támadó középpályása van az együttesnek, Asad lehetne a hatodik.

A 26-szoros válogatott Stiebernek még érvényes szerződése van a következő idényre, de már az előző szezon utolsó két meccsén sem játszott. A 30 éves futballista 28 bajnokin szerzett öt góllal és hat gólpasszal zárta az évet.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik