Légiósok: Holman játszott volna még, de megérti az edzőjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.13. 14:31
A szlovák Fortuna Ligában bajnok Slovan Bratislava 6–2-re kiütötte a Zilinát a rájátszás 8. fordulójában. A pozsonyiak második gólját szerző Holman Dávid hatodszor volt eredményes a bajnoki idényben, és elmondta, csapatával nagyon élvezi a szurkolók támogatását.

„Egy játékos számára nagyon fontos, hogy hallja a szurkolók buzdítását, támogatását. A többiek nevében is mondhatom, hogy az új stadion átadása óta teljesen más a hangulat, több energia árad a pálya felé, aminek köszönhetően jobban játszunk, több gólt szerzünk” – mondta a klub honlapjának Holman Dávid, aki a Zsolna ellen kezdőként 69 percet játszott.„Egy játékos számára nagyon fontos, hogy hallja a szurkolók buzdítását, támogatását. A többiek nevében is mondhatom, hogy az új stadion átadása óta teljesen más a hangulat, több energia árad a pálya felé, aminek köszönhetően jobban játszunk, több gólt szerzünk” – mondta a klub honlapjának Holman Dávid, aki a Zsolna ellen kezdőként 69 percet játszott.

„Nagyon élveztem a meccset, a legszívesebben végigjátszottam volna, de megértem az edzőt, aki a bajnokság hajrájában egyre több játékosnak próbál lehetőséget adni. Fontos, hogy sok gólt szerezzünk, és ezzel is fényesebbé tegyük a klub alapításának századik évfordulóját” – folytatta Holman.

A Slovan a bajnokság jövő heti zárása előtt 16 pontos előnnyel vezet, már hetekkel ezelőtt biztosította bajnoki címét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik