Légiósok: hamarosan rendeződhet Kleinheisler sorsa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 13:39
A hétvégén rendeződhet az NK Osijek télen szerződtetett magyar labdarúgója, Kleinheisler László ügye – osztotta meg az eszéki klubvezetők reményét a Glas Slavonije.

Korábban beszámoltunk róla: Kleinheisler László és előző klubja, az Asztana jogi természetű vitába keveredett egymással, az ügyet a FIFA vizsgálja.Kleinheisler László és előző klubja, az Asztana jogi természetű vitába keveredett egymással, az ügyet a FIFA vizsgálja.

A szlavóniai portál keddi beszámolója szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség február 13-ig adott időt a kazahsztáni klubnak álláspontja hivatalos előterjesztésére, az azt követő két-három napban összeülhet a sportdöntőbíróság, azaz Kleinheislert akár már a hétvégén regisztrálhatja a horvát csapat.

Ha ez meg is történik, Kleinheisler aligha játszik vasárnap az Istra elleni bajnokin, mivel egy kisebb sérülés miatt csak a múlt hét végétől edzhet teljes erőbedobással – teszi hozzá a Glas Slavonije.

Az éllovas Dinamo elleni február 24-i rangadón azonban már feltétlenül szeretné bevetni őt Zoran Zekic vezetőedző, annál is inkább, mert időközben biztossá vált: nem sikerül szerződtetni a szintén középpályás Vedran Jugovicot, mivel nem engedi el a dél-koreai másodosztályba kieső Csonnam Dragons.

Az eszéki csapat kedden bejelentett egy új igazolást is: a 22 éves albán támadó, Kristal Abazaj az Anderlechttől érkezett fél évre kölcsönbe.

Húsz forduló után az Osijek 37 ponttal a horvát bajnoki tabella második helyén áll; a Dinamo 51-gyel vezet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik