Légiósok: Hajnal visszavonulása után segítene a magyar focin

Vágólapra másolva!
2013.11.07. 12:49
Nehéz mérkőzés vár az Ingolstadtra a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) hétvégi fordulójában: Hajnal Tamás csapata a VfR Aalent fogadja. A magyar szélső az összecsapás mellett beszélt jövőbeli terveiről és a hollandok elleni 8–1-es vereségről is.

„Egy vereség sohasem jó, de ez különösen keserű volt – utalt az amszterdami zakóra Hajnal Tamás a donaukurier.de-nek. – Ugyanakkor a románok elleni 2–2 még bosszantóbb volt, 2–1-re vezettünk és a 93. percben gólt kaptunk. Remélem, ezek a dolgok felnyitják a szemeket és a megfelelő koncepcióval kezdenek el építkezni otthon. Aktív pályafutásom befejezése után szívesen segítenék a magyar futballban."Hajnal Tamás a donaukurier.de-nek. – Ugyanakkor a románok elleni 2–2 még bosszantóbb volt, 2–1-re vezettünk és a 93. percben gólt kaptunk. Remélem, ezek a dolgok felnyitják a szemeket és a megfelelő koncepcióval kezdenek el építkezni otthon. Aktív pályafutásom befejezése után szívesen segítenék a magyar futballban."

Az Ingolstad – mely a harmadik legkevesebb gólt (12) szerezte a másodosztályban eddig – azzal az Aalennel találkozik, mely a második legkevesebb gólt kapta (11-et).

„Először is stabillá kell tennünk a csapatot, ez a legfontosabb. A védekezésünknek jól kell működnie – tért át a pénteki bajnokira Hajnal. – Már megmutattuk, hogy a rögzített szituációkból veszélyesek tudunk lenni, de ennél többre is képesnek kell lennünk."

Hajnal Tamás nyilatkozatát Egervári Sándorról ide kattintva tekinthetik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik