Légiósok: Hajnal szerződést hosszabbított a Stuttgarttal

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 12:45
null
Hajnal (balra) hosszabbított a Stuttgarttal (Fotó: Reuters, archív)
Hajnal Tamás egy évvel meghosszabbította szerződését a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgarttal – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A magyar középpályás így 2014 júniusáig marad a sváb csapat kötelékében, kontraktusa opciós joggal további egy évvel meghosszabbítható.

Hajnal Tamás szerződése idén nyáron lejárt volna a Stuttgartnál, ám a magyar középpályás is meghosszabbította kontraktusát. A 31 esztendős válogatott futballista – ahogy a Kicker korábban előrevetítette – 2014 júniusáig hosszabbított, kontraktusa opciós joggal további egy évvel meghosszabbítható.

„A bennmaradás és az Európa-ligában való indulás kiharcolása nagyon intenzív, érzelmes és sikeres volt – nyilatkozta a Stuttgart hivatalos honlapjának Hajnal Tamás. – A VfB Stuttgart nagyszerű klub, jól érzem magam itt, örülök, hogy az eddigi hazai és nemzetközi tapasztalataimmal segíthetem a csapatot a következő évben.”

A Stuttgart sportigazgatója, Fredi Bobic is elégedetten nyilatkozott a magyar válogatott középpályás szerződéshosszabbításával kapcsolatban, mivel Hajnal „tapasztalata mindig sokat segít a csapaton, ráadásul a magyar futballista kiváló csapatjátékos”.

Hajnal mellett a napokban egy másik középpályás is szerződést hosszabbított a Stuttgarttal: Christian Gentner csapatkapitány-helyettes 2016-ig kötelezte el magát a klubhoz.

Hajnal 2011 januárjában került a Stuttgarthoz, és azóta 55 Bundesliga-mérkőzésen négy góllal segítette csapatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik