Légiósok: Gyurcsó Ádám betalált a nyitó fordulóban – videó

Vágólapra másolva!
2020.08.16. 21:58
Gyurcsó Ádám a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában góllal járult hozzá csapata, a Hajduk Split 2–0-s győzelméhez az Istra 1961 ellen. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót, a 83. percben talált be, amivel beállította a végeredményt.

Ahogy arról beszámoltunk, Gyurcsó Ádám felcsúti kölcsönszerződésének lejárta után júliusban visszatért a Hajduk Splithez. A támadó akkor úgy fogalmazott, nem tudja, hogyan tovább. Nos, a horvát bajnokság nyitó fordulójában kezdőként kapott szerepelt a Hajduk Splitben az Istra 1961 elleni hazai bajnokin, és ő ezt góllal hálálta meg.A támadó akkor úgy fogalmazott, nem tudja, hogyan tovább. Nos, a horvát bajnokság nyitó fordulójában kezdőként kapott szerepelt a Hajduk Splitben az Istra 1961 elleni hazai bajnokin, és ő ezt góllal hálálta meg.



Vadócz Krisztián a Penarol színeiben a legutóbbi döntetlen után most ismét győzelemnek örülhetett. A magyar középpályás ezúttal is kezdő volt, csapata pedig 2–0-ra legyőzte a Boston Rivert az uruguayi bajnokság 5. fordulójában.

1. HNL, 1. FORDULÓ
Hajduk Split–Istra 1961 2–0

Hajduk Split: Gyurcsó Ádám végigjátszotta a találkozót, a 83. percben gólt szerzett

TOVÁBBI EREDMÉNY
Dinamo Zagreb–Lokomotiva Zagreb 6–0

LENGYEL KUPA
2. FORDULÓ

LKS Lodz–Slask Wroclaw 3–2 – tizenegyesekkel
Slask Wroclaw: Tamás Márk nem volt keretben

URUGUAY, PRIMERA DIVISIÓN
5. FORDULÓ

Penarol–Boston River 2–0
Penarol: Vadócz Krisztián végig a pályán volt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik