Légiósok: Gyepes szerint előrébb tarthatnának, ha...

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 12:57
Gyepes Gábor, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Portsmouth hátvédje szerint a csapat előrébb tarthatna, ha a szezon elejétől kezdve ugyanez a keret tudott volna együtt dolgozni. A súlyos anyagi problémák miatt azonban erre nem volt lehetőség.

„Azt hiszem, már egységes csapatot alkotunk. Minden meccsen vannak helyzeteink, két hónappal ezelőtt ez még nem így volt– mondta a portsmouth.co.uk-nak Gyepes Gábor.– A klubnál kialakult helyzet miatt nem volt időnk a csapatépítésre, de egyre jobbak vagyunk. Ha a csapat a szezon eleje óta együtt lett volna, sokkal előrébb tarthatnánk. De már látjuk, hogy képesek vagyunk meccset nyerni, tudjuk élvezni a játékot.”Gyepes Gábor.– A klubnál kialakult helyzet miatt nem volt időnk a csapatépítésre, de egyre jobbak vagyunk. Ha a csapat a szezon eleje óta együtt lett volna, sokkal előrébb tarthatnánk. De már látjuk, hogy képesek vagyunk meccset nyerni, tudjuk élvezni a játékot.”

A Portsmouth az utóbbi három fordulóban hat pontot gyűjtött, így elmozdult az utolsó helyről. Szombaton az éllovas Doncaster Rovershez látogat a Gyepes Gábort foglalkoztató együttes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik