Légiósok: Gulácsi Pétert Premier League-csapattal hozták szóba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.24. 13:21
null
Gulácsi Péter iránt a Newcastle érdeklődik (Fotó: AFP)
Sajtóhír szerint az angol élvonalba visszajutó Newcastle United szerződtetné Gulácsi Pétert, a német első osztályú RB Leipzig 27 éves magyar válogatott kapusát.

 

Peter O’Rourke, az ESPN átigazolási hírekre szakosodott újságírója németországi forrásokra hivatkozva azt írta, a Newcastle hamarosan ajánlatot tehet Gulácsi Péterért a lipcsei klubnak.

Rafa Benítez korábban Joe Harttal vagy Pepe Reinával akarta megerősíteni az élvonalba visszajutó együttesét, ám egyik kapust sem sikerült megszerezniük a „szarkáknak”, így Gulácsi Péter lehet a következő kiszemelt.

Benítez számára nem ismeretlen Gulácsi, hiszen amikor a magyar válogatott kapus 2007-ben, 17 évesen az MTK-tól a Liverpoolba igazolt, a spanyol szakember volt a „vörösök” szakvezetője.

A Newcastle keretében jelenleg négy kapus szerepel: a 26 éves Karl Darlow, a 29 éves Tim Krul, a 31 éves Rob Elliot és a 20 esztendős Freddie Woodman. A legutóbbi szezonban a Championshipben Darlow 34 meccsen védett, az idén nyáron az Anderlechtnek kölcsönadott Matz Sels kilencszer kapott lehetőséget, Rob Elliotnak három bajnoki jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik