Légiósok: gól a 125. percben, Beséék lemaradtak a playoffdöntőről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.20. 23:24
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban való szereplésért zajló rájátszás második fordulójában Bese Barnabás csapata, a Le Havre elképesztő izgalmak után tizenegyespárbajban kapott ki az Ajacciótól, amely így készülhet a Toulouse elleni playoffdöntőre.

A mérkőzést eredetileg pénteken játszották volna le, ám a Le Havre csapatbuszát megtámadták az Ajaccio ultrái, így az osztályozót elhalasztották.megtámadták az Ajaccio ultrái, így az osztályozót elhalasztották.

Végül vasárnap rendezték meg a találkozót, amelynek első félidejében egy-egy gól esett. A fordulás után nem született újabb találat, így következhetett a hosszabbítás. A Le Havre magyar védője, Bese Barnabás kezdő volt, ám a rendes játékidő ráadásában lecserélte az edzője.

A hosszabbítás második félidejében egy kérdéses szituáció után emberhátrányba került az Ajaccio, mi több, a vendégek büntetőt kaptak, amelyet értékesítettek is. A tizenegyes után óriási kakaskodás tört ki a pályán, amit követően három piros lap is villant (kettő a látogatóknak, egy a hazaiaknak).

Infos Françaises on Twitter

Football : bagarre entre les joueurs d'Ajaccio et du Havre lors du match qui se joue en Corse (beINSPORTS). #ACAHAC https://t.co/j8OQzN8l7N



Ezt követően kissé lenyugodtak a kedélyek, ám amikor már úgy tűnt, a Le Havre megnyeri a meccset, Mohamed Camara a hosszabbítás hosszabbításában, a 125. percben gólt lőtt, ezzel pedig kiharcolta a tizenegyespárbajt.

Alex (SerialKiffeur) on Twitter

acahac L'AC Ajaccio remporte la Champion's League 2017-2018! C'est dingue! C'est fou! C'est la Pizza Hut Ligue 2 https://t.co/c9gukMaEqI



Az idegek csatájában a Le Havre rögtön az első körben hibázott, s ez végzetesnek bizonyult, hiszen a korzikaiak mind az öt tizenegyesüket belőtték, így ők készülhetnek a Toulouse elleni playoffdöntőre.

FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2
OSZTÁLYOZÓ, 2. FORDULÓ
AC Ajaccio–Le Havre 2–2 – 11-esekkel: 5–4
Le Havre:Bese Barnabás kezdő volt, edzője a 90+3. percben lecserélte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik