Légiósok: Futács Márkó már vissza is tért a Leicesterhez

Vágólapra másolva!
2013.04.04. 12:45
null
Futács Márkó (kékben) kölcsönszerződése lejártával visszatért a Leicester Cityhez (Fotó: Action Images)
Angol források alapján nem rég arról számoltunk be, hogy a másodosztályú Blackpoolnál a napokban döntenek arról, meghosszabbítják-e Futács Márkó kölcsönszerződését. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a kérdés időközben eldőlt, a csatár már vissza is tért a Leicesterhez.

„Márkó kölcsönszerződése lejárt – nyilatkozta a blackpoolgazette.co.uk-nek a Blackpool menedzsere, Paul Ince. – Ez nyilvánvalóan egy nehéz helyzet, mert nem tudtuk annyit foglalkoztatni, amennyit szerettük volna. Le kell ülnünk és át kell gondolnunk a hogyan továbbot a következő napokban."

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, a kérdés időközben eldőlt, Futács Márkó nem marad a Blackpoolnál, már vissza is tért a Leicesterhez, bár ezt hivatalosan a klub még nem erősítette meg.

Futács a szezon első felében kevés lehetőséget kapott a Leicesternél, ezért is adták kölcsön a Blackpoolnak egy hónapra. A kölcsönszerződés hivatalosan holnap jár le. A magyar csatár azonban új csapatában sem sok lehetőséget kapott, három meccsen, mindháromszor csereként beállva 21 perc jutott neki, így nem meglepő, hogy nem marad Paul Ince együttesénél.

Negyven forduló után a Leicester a 7., a Blackpool a 16. helyen áll a 24 csapatos Championshipben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik