Hollandiában is arról írnak, Szalai a Besiktasban vagy a Feyenoordban folytathatja pályafutását (Fotó: fr12.nl)

 

Több török és holland portál is arról ír, hogy a Besiktas, Feyenoord párosból kerülhet ki a Hoffenheimtől távozó Szalai Ádám új klubja.

Az ajansspor.com a korábban Szalai iránt érdeklődő török klubok között a Galatasarayt is megemlíti, miközben az elmúlt hetekben a Trabzonsport is gyakran emlegették a magyar csatárral kapcsolatban, de utóbbi klub azóta szerződtette Daniel Sturridge-ot, így az a lehetőség már nem aktuális. Viszont a török portál, több másikkal egyetemben úgy tudja, a Besiktas továbbra is érdeklődik a csatár iránt, ahogy a holland Feyenoord is.

Más kérdés, hogy a Milliyet szerint a Besiktasnál jelenleg nem egy csatár az első számú célpont, nagyobb esély van középpályás szerződtetésére.

Ettől függetlenül a holland voetbalrotterdam.nl is arról ír, hogy vagy a Feyenoordba vagy a Besiktasba igazolhat Szalai. Szurkolói vélemények szerint a valóban csatárt kereső rotterdamiak anyagilag biztosan nem tudnak versenyezni a törökök ajánlatával, de Szalai esetében egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a döntő. Persze a Hoffenheimmel is meg kell állapodni a szerződtetéséről, azok után, hogy a tavasszal életbe lépett a csatár szerződésében szereplő opció, így 2020-ig automatikusan meghosszabbodott a megállapodása.