Légiósok: Feyenoord vagy Besiktas? Ezt a két klubot emlegetik Szalaival

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 09:24
null
Hollandiában is arról írnak, Szalai a Besiktasban vagy a Feyenoordban folytathatja pályafutását (Fotó: fr12.nl)
Miután Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya hétfőn elmondta, hogy a Hoffenheim csatára, Szalai Ádám már kedden klubot válthat, a nemzetközi sajtóban azonnal elkezdődött a találgatás, hol folytathatja. Mint arról beszámoltunk, az érdeklődök között van a Feyenoord és a török Besiktas is, holland és török sajtóhírek szerint jó eséllyel e két klub valamelyikénél folytathatja a 31 esztendős futballista.

 

Több török és holland portál is arról ír, hogy a Besiktas, Feyenoord párosból kerülhet ki a Hoffenheimtől távozó Szalai Ádám új klubja.

Az ajansspor.com a korábban Szalai iránt érdeklődő török klubok között a Galatasarayt is megemlíti, miközben az elmúlt hetekben a Trabzonsport is gyakran emlegették a magyar csatárral kapcsolatban, de utóbbi klub azóta szerződtette Daniel Sturridge-ot, így az a lehetőség már nem aktuális. Viszont a török portál, több másikkal egyetemben úgy tudja, a Besiktas továbbra is érdeklődik a csatár iránt, ahogy a holland Feyenoord is.

Más kérdés, hogy a Milliyet szerint a Besiktasnál jelenleg nem egy csatár az első számú célpont, nagyobb esély van középpályás szerződtetésére.

Ettől függetlenül a holland voetbalrotterdam.nl is arról ír, hogy vagy a Feyenoordba vagy a Besiktasba igazolhat Szalai. Szurkolói vélemények szerint a valóban csatárt kereső rotterdamiak anyagilag biztosan nem tudnak versenyezni a törökök ajánlatával, de Szalai esetében egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a döntő. Persze a Hoffenheimmel is meg kell állapodni a szerződtetéséről, azok után, hogy a tavasszal életbe lépett a csatár szerződésében szereplő opció, így 2020-ig automatikusan meghosszabbodott a megállapodása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik