Légiósok: Feczesin Róbert bemutatkozott Törökországban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.11. 23:23
Feczesin Róbert a szünetben állt be, és bár csapata, az Adanaspor hátrányba került, végül 1–1-es döntetlenre végzett az Elazigspor ellen a török másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2018–2019-es szezonjának nyitányán.

TÖRÖKORSZÁG, 1. LIG
1. FORDULÓ
Adanaspor–Elazigspor 1–1 TÖRÖKORSZÁG, 1. LIG
1. FORDULÓ
Adanaspor–Elazigspor 1–1

 

HOLLANDIA. A Dobos Áront a kispadra nevező és végül ezen a mérkőzésen nem bevető újonc Fortuna Sittard az Excelsior elleni idegenbeli 1–1-gyel kezdte az élvonalbeli bajnoki szezont. A címvédő PSV 4–0-ra verte az Utrechtet, míg az Ajaxnak meglepetésre csak 1–1-re futotta hazai pályán a Heracles ellen.

EREDIVISIE, 1. FORDULÓ
Excelsior–Fortuna Sittard 1–1

 

SVÁJC. A Vécsei Bálintot végig a soraiban tudó, a sérült Kecskés Ákost nélkülöző Lugano kétgólos előnnyel fordult a hajrára, ám a nagy múltú vendég, a Grasshoppers képes volt kiegyenlíteni: 2–1-nél, a 95. percben még a zürichiek kapusa is felment egy szöglethez, és ha nem is ő, de a védő Alekszandar Cvetkovics fejjel egyenlített. A Lugano a hetedik, az első pontját szerző Grasshoppers az utolsó (10.) helyen áll.

SUPER LEAGUE, 4. FORDULÓ
Lugano–Grasshoppers 2–2

 

CSEHORSZÁG. A Dukla Praha a negyedik bajnokiját is elveszítette; a prágai csapat nem nevezte Bobál Dávidot a szombati mérkőzésre, a nyáron szerződtetett játékos még vár a bajnoki bemutatkozásra. Ugyancsak pont nélkül vesztegel a Karviná, amelyben Kocsis Gergő az első félidőt töltötte a pályán. A Karviná a 15., a Dukla a 16. (utolsó) helyen áll.

1. LIGA, 4. FORDULÓ
Pribram–Dukla Praha 4–0
Jablonec–Karviná 4–1

 

KÍNA. Guzmics Richárddal a soraiban szenvedett vereséget a Jenpien az utolsó előtti helyen álló Nei Mongol Csungju vendégeként. Az előző három fordulóban hét pontot szerző Guzmicsék 18 meccs után a 11. helyen állnak a másodosztály 16 csapatos mezőnyében.

LEAGUE ONE, 18. FORDULÓ
Nei Mongol Csungju–Jenpien 1–0


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik