Légiósok: Erdélyben folytatja a DVTK-nál nevelkedett védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 16:32
A DVTK-nál nevelkedett, legutóbb az NB II-es Siófokban futballozó balhátvéd, Nemes Milán a román harmadosztályban szereplő FK Csíkszeredában folytatja a pályafutását.

Januárban már megírtuk, hogy Nemes Milán a több játéklehetőség reményében, közös megegyezéssel távozott az NB II-es Siófoktól. Azóta edzett Balmazújvárosban, múlt héten pedig már a román harmadosztályban a feljutásért harcoló FK Csíkszereda törökországi edzőtáborában tréningezett, és felkészülési mérkőzésen is pályára lépett.

A 22 éves labdarúgó menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, megegyeztek a székelyföldi csapattal, Nemes tavasszal Csíkszeredában futballozik.

Az FK Csíkszereda csoportjában a 3. helyen áll a Liga III jövő heti, tavaszi rajtja előtt, hátránya hat pont az éllovas Comuna Receával szemben, az első jut fel a másodosztályba. Nemes a DVTK-ban lett profi, a 2014–2015-ös szezonban mutatkozott be az NB I-ben, az élvonalban 41 meccsen szerepelt. Tavaly igazolt Siófokra, az NB II-ben 26 meccsen lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik