Légiósok: Eppel Mártonnal sokat beszéltem, mielőtt döntöttem – Hidi

Vágólapra másolva!
2019.02.20. 12:12
null
Hidi Patrik jól érzi magát az új csapatánál (Fotó: Fcirtysh.kz)
Hidi Patrik január elején távozott a Budapest Honvédtól, és a kazah bajnokság tavalyi kiírásában 10. helyen záró Irtis Pavlodarhoz írt alá. A 28 éves középpályás új klubja hivatalos honlapján nyilatkozott az első tapasztalatokról.

 

 

„Köszönöm, jól érzem magam a csapatnál, a törökországi edzőtáborban minden szükséges feltétel megvan, így csak a labdarúgásra kell összpontosítanunk. Biztos vagyok benne, hogy ez pozitív hatással lesz a csapat eredményére az új szezonban” – nyilatkozta Hidi.

A középpályás elmondta, hogy a csapattársak barátságosan fogadták, és ugyan több időre van szükség, hogy jobban megismerjék egymást a pályán, nagyon jól érzi magát.

„Amikor távoztam a Honvédtól, a menedzserem azt mondta, hogy több lehetőség is adódik, Kazahsztánban és más országokban is. Az Irtis komoly ajánlattal jelentkezett, gyorsan megbeszéltünk mindent, s néhány nappal később már Törökországban voltam a csapattal. A klubról sikerült információt szereznem, hiszen jó barátom, Eppel Márton a Kajratban játszik, vele sokat beszéltem, mielőtt döntöttem.”

Mesélt arról, hogy futballozott a spanyol Real Oviedóban, ott a város együtt lélegzett a játékkal, a szurkolók minden játékost ismertek. „Magyarországon minden kicsit más. A családom és én nagyon boldogok voltunk Spanyolországban, remélem, hogy minden rendben lesz Kazahsztánban is” – tette hozzá.

Hidi elmondta, hogy boldogság tölti el, ha pályafutása eddigi csúcsára, a Honvéddal megszerzett bajnoki aranyéremre gondol. „Amikor 2017-ben megnyertük a bajnokságot, én voltam a csapat kapitánya. Hihetetlen érzés volt, a bajnokság megnyerése nagy meglepetésnek számított. Az aranyérmet a szurkolóinkkal ünnepeltük, akik rettentő boldogok voltak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik