Légiósok: Eppel a Wisla Kraków célkeresztjében – sajtóhír

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.01.02. 17:23
null
Eppel Márton Lengyelországban köthet ki (Fotó: Tumbász Hédi)
A sport.interia.pl értesülése szerint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków Eppel Mártonnal erősítené meg a keretét.

 

A krakkói együttes a legutóbbi két fordulóban szerzett hat pontnak köszönhetően elmozdult az Ekstraklasa utolsó helyéről, de a 13. és 14. helyen álló csapatok még mindig négy ponttal megelőzik.

Guzmics Richárd korábbi csapata, a volt Dortmund-sztár Jakub Blaszczykowskit jelenleg is foglalkoztató Wisla vezetése a téli szünetben gőzerővel készül kerete megerősítésére, az egyik lehetséges érkező pedig Eppel Márton – írja az oldal.

A csapat korábban már bejelentette a belga állampolgársággal is bíró kazah Georgij Zsukov szerződtetését, érdekesség, hogy a 25 éves középpályás Eppel csapattársa volt a Kajrat Almatinál.

Hozzá hasonlóan a 28 éves magyar csatár is ingyen válthat klubot, mivel neki is lejárt a szerződése a Kajrat Almatinál. Eppel a 2019-es idényben 28 bajnoki mérkőzésen 16-szor volt eredményes kazah klubjában.

A Wisla a csatárposzt megerősítése mellett még egy belső védőt és egy szélsőt szerződtetne a téli átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik