Légiósok: „Ennek a döntésnek Stieber lehet a fő nyertese”

Vágólapra másolva!
2019.01.14. 10:53
Korábban sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy Lucas Rodríguez után újabb argentint igazolhat a D.C. United labdarúgócsapata Stieber Zoltán posztjára: az előző szezonban kölcsönben az együttesnél futballozó Yamil Asadot. A legfrissebb hírek szerint azonban a támadó középpályás mégsem tér vissza.

A D. C. United híreivel foglalkozó blackandredunited.com legfrissebb hírében Yamil Asad nyilatkozatát idézik, ebben a támadó középpályás egy argentin rádiónak elmondta, úgy döntött, marad a Vélez Sarsfieldnál, amely az előző idényben kölcsönadta az amerikai profi ligába, és szeretné beverekedni magát az argentin csapatba.blackandredunited.com legfrissebb hírében Yamil Asad nyilatkozatát idézik, ebben a támadó középpályás egy argentin rádiónak elmondta, úgy döntött, marad a Vélez Sarsfieldnál, amely az előző idényben kölcsönadta az amerikai profi ligába, és szeretné beverekedni magát az argentin csapatba.

Asaddal kapcsolatban korábban a D.C. United általános menedzsere, Dave Kasper beszélt arról, hogy tárgyalnak a Vélezzel a támadó középpályás megszerzéséről, aki az előző idényben 30 bajnokin kilenc gólt szerzett és öt gólpasszt jegyzett az amerikai csapatban.

„Amennyiben Asad valóban nem tér vissza, annak a fő nyertese Stieber Zoltán lehet” – fogalmaz a blackandredunited.com. A múlt héten ugyanis több forrás is arról számolt be, hogy a szintén támadó középpályás Lucas Rodríguez érkezésével és Asad visszatérésével Stieber az élő szerződése ellenére létszámfölöttivé válhat Washingtonban, de ez a helyzet így változhat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik