Légiósok: Egy BL-döntős csapatban már letettem valamit az asztalra - Bajner

Vágólapra másolva!
2014.09.18. 17:08
null
Bajner már megvalósította egyik legnagyobb álmát
Bajner Bálint 24 éves korára elérte azt, amire a legtöbb magyar labdarúgó vágyik: tehetségét külföldön is elismerik. A csatár 70 ezer szurkoló előtt mutatkozott be a Borussia Dortmund csapatában, jelenleg pedig az Ipswich Townban bizonyít. Bajner a Sport Klub MezTelenül című műsorában vallott arról, hogy az ő sorsa a külföldi pályafutásról szól.

A magyar támadó a Borussia Dortmund játékosaként olyan világsztárokkal lépett pályára, mint Mario Götze vagy Robert Lewandowski. Német légióskodása alatt több trükköt is ellesett a nagy futballistáktól. „Amikor a Bundesligában pályára léptem, azt súgta a fülembe Jürgen Klopp, hogy nem véletlenül vagyok itt, ide tartozom. Úgy gondolom, ezzel jó motivációt kaptam, ami életem végéig el fog kísérni" – árulta el a fiatal játékos.

„Az ezt követő két év szinte mesébe illő volt. A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – összegezte élményeit a focista a Sport Klub MezTelenül című műsorában.

A csatár Németországból Angliába igazolt, ám az Ipswich Town FC-ben még nem jutott sok lehetőséghez. Ennek ellenére biztos benne, hogy légióskarrierjét kell egyengetnie. „Olyan sors van nekem megírva, ami a külföldi pályafutásról szól" – vallja Bajner, aki most úgy érzi, nincs miért hazatérnie.

Ráadásul mostanra egyik legnagyobb, pályán kívüli álma is valóra vált: megvehette világsztárokhoz méltó autóját, egy 360 lóerős Audi TT-t. „Háromszáztíz a végsebessége, de még sohasem mentem vele ennyivel" – fogalmazott. Szerinte külföldön a focisták büszkén vezetik a hozzájuk illő menő sportkocsikat.

Bajner szerint már letett valamit az asztalra egy BL-döntős csapatban
Bajner szerint már letett valamit az asztalra egy BL-döntős csapatban
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik