Légiósok: Dzsudzsák üzent az al-Ain-szurkolóknak – videó

Vágólapra másolva!
2020.02.08. 12:35
Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ain FC-nél folytatja a pályafutását – a magyar válogatott futballista pénteken maga erősítette meg a szerződés aláírásának tényét a Nemzeti Sportnak, majd szombat reggel az új klubja egy kisfilmmel jelentette be hivatalosan a 33 éves labdarúgó szerződtetését. Dzsudzsák új csapata mezében röviden üzent is a szurkolóknak.

„Dzsudzsák megérkezett! Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és előttetek játszhatok. Ti vagytok a legjobb szurkolók az Arab Emírségekben, és talán Ázsiában is. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, remélem, élvezni fogjátok a játékomat. Minden jót kívánok!” – üzent Dzsudzsák Balázs az al-Ain-szurkolóknak a klub hivatalos Snapchat-profilján keresztül.„Dzsudzsák megérkezett! Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és előttetek játszhatok. Ti vagytok a legjobb szurkolók az Arab Emírségekben, és talán Ázsiában is. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, remélem, élvezni fogjátok a játékomat. Minden jót kívánok!” – üzent Dzsudzsák Balázs az al-Ain-szurkolóknak a klub hivatalos Snapchat-profilján keresztül.

حدث الرياضة on Twitter

جوجاك || * سعيد باللعب أمام أفضل جمهور في الامارات https://t.co/h6PAhSJVBw



Mint ismert, Dzsudzsák előző klubja, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált a magyar játékostól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a légióst egyenesen sokkolta.

Válogatottunk csapatkapitánya azonban nem sokáig maradt klub nélkül: a Nemzeti Sport péntek reggel úgy értesült, hogy a 33 éves futballista a szintén emírségekbeli al-Ainnál folytatja a pályafutását. A megállapodás létrejöttét nem sokkal később maga Dzsudzsák kizárólag a Nemzeti Sportnak megerősítette: mint elmondta,új csapatában a 10-es mezben játszik majd.

Arról is szó volt, hogy klubja még pénteken hivatalosan bemutatja, majd akár pályára léphet a Sardzsa elleni mérkőzésen, ezek közül azonban egyik sem valósult meg. Az al-Ain hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett, így jelenleg a bajnokság negyedik helyén található, nyolc pontra az éllovas, egy meccsel többel álló al-Ahli Dubai FC-től.

Vörösbaranyi József, a magyar labdarúgó menedzsere a közmédiának elmondta, Dzsudzsák szerződése fél évre szól, további két esztendőre szóló opcióval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik