Légiósok: Csalódottak vagyunk, nem így akartunk zárni – Nagy Ádám

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.07.23. 15:30
null
A válogatott középpályás az elmúlt meccsek pozitívumaira építene az új idényben a Bristol Citynél (Fotó: Tumbász Hédi)
Mint ismert, Nagy Ádám együttese, a Bristol City a 12. helyen zárt az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship). A magyar válogatott középpályás csalódott a gyenge befejezés miatt, de reméli, a rövid pihenő után az elmúlt meccsek pozitívumaira építve már a kezdettől fogva jól szerepelnek majd.

 

Az együttes a koronavírus-járvány miatti leállás után sorozatban négyszer kikapott, és bár a végjátékban kozmetikázott, a két győzelem, két döntetlen, öt vereség nem a legjobb mutató, az együttes pedig a 7. helyről a 12. pozícióig csúszott.

„Csalódottak vagyunk, mert nem így akartuk befejezni a szünetet követő időszakot. Egészen borzalmasan kezdtünk, nehéz volt visszakapaszkodni a helyes útra” – idézi a klubhonlap a szerdai 1–1-es döntetlennel végződő idényzárót követően nyilatkozó Nagy Ádámot.

„Most, hogy lejátszottuk az utolsó meccsünket, van egy két és fél hetes pihenőnk. Élveznünk kell a szabadidőt szeretteinkkel, családunkkal, barátainkkal. A két és fél hét letelte után vissza kell térnünk és fókuszálni a kezdettől fogva” – tette hozzá a 36-szoros válogatott futballista.

„Vissza kell tekintenünk az elmúlt meccseinkre, megnézni, mik mentek jól, és biztos vagyok benne, hogy találunk pozitívumokat, amire építeni lehet – mondta a 25 éves középpályás, aki a Preston elleni döntetlenre is kitért. – Igazán intenzív mérkőzés volt, sok lehetősége volt az ellenfélnek, de nekünk is akad néhány nagy helyzetünk. Próbáltuk kontrollálni a játékot, ez időnként jól ment, különösen a második félidőben.”



ANGOL CHAMPIONSHIP
46. FORDULÓ

Birmingham–Derby 1–3
Brentford–Barnsley 1–2
Bristol City–Preston 1–1
Cardiff–Hull 3–0
Leeds–Charlton 4–0
Luton–Blackburn 3–2
Millwall–Huddersfield 4–1
Nottingham–Stoke 1–4
Reading–Swansea 1–4
Sheffield Wednesday–Middlesbrough 1–2
West Bromwich–QPR 2–2
Wigan–Fulham 1–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik